Wie zijn wij?
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Een ervaren team met een hart voor onze patiënten en een passie voor een gezonde mond

De geschiedenis van onze praktijk start in 1974. Stef Daneels startte een tandartspraktijk. Van in het begin was tandbehoud het streefdoel. In 1999 kwam zijn zoon, Luk, in de praktijk. De ervaring en praktijkfilosofie van Stef werden gedeeld en overgenomen. Kwaliteitstandheelkunde bleef hoog in het vaandel staan.
Vanaf 2002 bracht Luk de microscoop in de praktijk. Deze was toen vooral een hulp bij wortelkanaalbehandelingen en Luk raakte in de ban van deze specialisatie. Al snel vroegen collega’s om dit werk van hen over te nemen.

Toen in 2010 de specialisatie niet meer te combineren was met de algemene praktijk, besloot Luk, ondertussen bijgestaan door assistente Tinne, zich enkel nog toe te leggen op wortelkanaalbehandelingen. Tijdens deze periode geeft Luk veel cursussen aan tandartsen over dit onderwerp en is hij 6 jaar de voorzitter van de Vlaamse vereniging voor endodontologie. Maaike versterkt het team in 2011.

In 2016 gaat Stef op een welverdiend pensioen. Door de specialisatie van Luk kunnen zijn patiënten helaas niet meer in de praktijk terecht. Dit verandert in 2019. Door het veranderende tandheelkundig landschap en het tekort aan algemene tandartsen in de streek, verbreden we opnieuw onze horizon. U kan bij ons terug terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. In 2019 versterkt Nicky het team en kan ze rekenen op de ervaring van Luk, Tinne en Maaike om snel feilloos mee te lopen.

Door de tandarts te omringen met 3 assistenten maken we er een punt van om tijd te maken voor onze patiënten. We willen eerst naar hen luisteren om de behandelplannen echt op maat te kunnen maken van iedere patiënt. De aangeboden behandelingen zijn van hoge kwaliteit en gebeuren met assistentie en bijna allemaal onder begeleiding van de microscoop of loupebril.

 • Luk Daneels

  tandarts

 • Nicky

  assistente

 • Tinne

  assistente

 • Maaike

  assistente